Риба гарячого копчення

Найшвидший спосіб коптіння риби — це гарячий. Риба гарячого копчення готується при досить високих температурах — від 60°С до 130°С.Рибу солять, підсушують, пропарюють, а потім піддають обробці димом — від 30 хв. до 3 год. В такий спосіб риба не тільки коптиться, а й прожарюється. Відповідно і термін її зберігання значно менший ніж в риби холодного копчення. 

Перевагою копченої продукції ПП «Вомонд» є використання натуральної тирси з відповідних порід дерева під час коптіння ,без ароматичних, смакових, консервуючи, стабілізуючих, фарбувальних та інших добавок. В своєму виробництві ми не застосовуємо коптильних рідин. Тож, цінителі даного продукту просто не зможуть залишитись байдужими до аромату та приємного смаку нашої копченої рибки.  

Відрізнити справді копчену рибу від підробки, нашпигованої «рідким димом» та фосфатами, можна по дірці від шампура або обв’язці з нитки. В коптильні вона може коптитись лише так.

 

Перейти в каталог