142 Views

В її складі – всі незамінні амінокислоти, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, ферменти та мінеральні речовини. Також значним є і ряд елементів, необхідних для розвитку і життєдіяльності організму людини, що міститься у філе риби. Зокрема, мова йде про вітаміни групи В (В1, В2, В6, В12), вітамін РР, Н, в незначних кількостях вітамін С, а також жиророзчинні вітаміни А і D. Всі ці складники сприяють покращенню здоров’я та продовжують тривалість життя людини. Тому рибна продукція – незамінний продукт харчування.
Зважаючи на продиктований сьогоденням культ краси та здоров’я, складно знайти більш корисніший продукт, що може забезпечити організм людини такою кількістю поживних речовин.
Та найбільш цінними у рибі є жирні кислоти Омега-3. Вони попереджують ризик появи тромбів в судинах і покращують кровообіг в капілярах, знижують рівень шкідливого холестерину в крові, мінімізують ризик розвитку атеросклерозу.
Таким чином вживання риби, принаймні, тричі на тиждень — це:

  • профілактика інфаркту міокарда;
  • уникнення депресивних станів;
  • зміцнення кісткових тканин;
  • підвищення імунітету і покращення обміну речовин;
  • зниження ризику виникнення онкологічних захворювань і діабету;
  • здоровий вигляд шкіри, нігтів та волосся;
  • вироблення серотоніну – гормону гарного настрою.
  • Share
    вверх
    Зворотній зв'язок


    ×