wędzona ryba
17 Uwagi2 Wyświetlenia

Wśród produktów rybnych największą popularnością cieszą się ryby wędzone. Specjalny aromat, wyjątkowe walory smakowe i atrakcyjna złocista skórka – taki produkt nigdy nie zostaje pominięty. Dodatkowo, taka ryba jest unikalnym źródłem kwasów omega-3. Вони необхідні для збереження гострого зору та функціонування серцево-судинної системи. Вдосталь у цьому продукті і білка – речовини – будівельного матеріалу м’язової тканини. Технологія приготування не передбачає додавання жирів, як при смаженні. W szczególności, немає потреби у використанні рослинного масла. Звідси – незначна калорійність и вміст жиру у продуктів, що не перевищує допустиму норму.

Копчення як різновид теплової обробки їжа використовується здавна. Однак приготування сьогочасних копчених делікатесів із риби далеко не завжди використовується на впровадження природних і безпечних для людини технологіях.

Сучасні технології копчення

На сьогоднішній день застосовуються декілька способів:

* гаряче копчення – температура диму в діапазоні 80-170 °C;

* холодна обробка димом – температура не більше 40 °C;

В чому небезпека «рідкого диму»?

Деякі виробники впроваджують бездимну обробку із залученням спеціальних коптильних рідин.

Цей спосіб складно назвати копченням. Адже алгоритм обробки риби зводиться до занурення в спеціальну хімічну субстанцію (її часто називають рідким димом) основної сировини. Хімічний склад такої суспензії дозволяє за мінімум часу надати продукту необхідні смакові якості і колір. При цьому фінансові затрати на таке виробництво значно зменшуються у порівнянні із гарячим та холодним копченням. І, здавалося б, все гаразд, якби не шкідливість такого продукту. Поміж аргументів «проти»утворення онкогенних речовин під час такого процесу.

На жаль, закон не забороняє «рідким дим». Більше того, його часто застосовують, поєднуючи із натуральним копченням. Саме тому вкрай важливо уважно вивчати зміст етикетки та склад продукту.

Як розпізнати «рідкий дим»?

Відрізнити рибу, приготовлену за такою технологією, нескладно. Достатньо скористатися певними маркерами, як насторожують. W szczególności:

Занадто різкий запах. У риби, приготовленої «на дровах»делікатний, м’який аромат.

Пружність – від рідкого диму волокна риби, не тримаючи форму, руйнуються. Якщо такий продукт порізати ножом, він виглядатиме всередині як каша.

Вага. Риба після такої обробки стає важчою на відміну від щільної і сухої після натурального копчення.

Які технології використовує «Вомонд»?

Лише гаряче та холодне копчення. Ніякого «рідкого диму» та хімії. Так забезпечуються унікальні характеристики риби, що у поєднанні із екологічно чистою сировиною, зокрема, дерева твердих порід, надає насиченості кольору та ніжності смаку. Та найголовніше – цей продукт абсолютно безпечний для людини та дуже корисний.

Холодне VS Гаряче копчення риби – що краще? Можна безкінечно сперечатися. Але переможців тут немає. Бо насправді вибір завжди індивідуальний. Він залежить від того, що Вам більше подобається. А як же користь продукту? Обидві технології зберігають унікальні характеристики, вишуканий смак і аромат копченої риби виробництва «Вомонд». І, головне, – ніякого «рідкого диму» та небезпечної хімії. Лише екологічно чиста сировина, сучасні технології і продукт безпечний та корисний для людини.

Dzielić

17 uwagi

  1. 26.05.2022 at 20:14
    turkce dublaj

    I was studying some of your content on this website and I think this website is real informative! Retain putting up. Sylvester Satar

  2. 27.05.2022 at 00:06
    turkce dublaj

    Welcome to my website! codes and free ps plus codes. Neville Levinthal

  3. 28.05.2022 at 00:45
    kacak bahis siteleri

    Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this article plus the rest of the site is extremely good. Wesley Vasta

  4. 28.05.2022 at 04:55
    bahis oyna

    This is my first time go to see at here and i am genuinely impressed to read everthing at one place. Charlie Foulcard

  5. 30.05.2022 at 12:52
    bets10 giris

    The data talked about within the post are a few of the most beneficial accessible. Al Kemps

  6. 30.05.2022 at 17:01
    online bahis casino

    Paragraph writing is also a excitement, if you be acquainted with after that you can write or else it is complex to write. Jonas Meggerson

  7. 09.06.2022 at 04:03
    türkçe dublaj

    I am regular reader, how are you everybody? This paragraph posted at this site is actually pleasant. Irving Huntress

  8. 09.06.2022 at 08:00
    türkçe dublaj

    Appreciating the commitment you put into your blog and detailed information you present. Barney Torralva

  9. 21.06.2022 at 01:11
    Portal Edukacyjny

    hopefully this comment doesnt appear multiple times (it appears to freeze once i try to post my comment.. not certain if its really posting), but all I really wanted to say was great post and thanks for sharing.

    https://xmc.pl

  10. 23.06.2022 at 01:26
    porno izle

    Well I really liked reading it. This information provided by you is very effective for accurate planning. Jonathan Mirman

  11. 23.06.2022 at 07:00
    kacak bahis siteleri

    Its wonderful as your other blog posts : D, regards for putting up. Jayson Verbridge

  12. 24.06.2022 at 08:26
    www.xmc.pl

    TY for blogging this, it had been quite handy and helped a ton Great theme, did you make it on your own? Looks superb! Facinating post to check on this awesome blog. Never write any replies but now i just did not resist ..

    https://xmc.pl

  13. 09.07.2022 at 05:18
    watch series

    Superior job. You ought to generate extra this kind of threads. You are great at writing. Rich Markus

  14. 09.07.2022 at 10:49
    kacak bahis siteleri

    Incredible points. Outstanding arguments. Keep up the great spirit. Cesar Northway

  15. 11.07.2022 at 04:55
    online bahis casino

    This is my first time visit at here and i am genuinely impressed to read everthing at alone place. Conrad Zawacki

  16. 11.07.2022 at 10:28
    online bahis casino

    I typically only use stock themes. It was something I slapped together in less then an hour. WordPress is good for such things. Spencer Peckham

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

w górę
Зворотній зв'язок


    ×