на підприємстві впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів (HACCP);
відбувається постійне удосконалення технологічного процесу виробництва ( ікри білкової , пресервів з риби та морепродуктів, риби копченої та в΄яленої);
дотримання вимог національних, міжнародних стандартів, норм та правил, вимог споживачів щодо безпечності харчових продуктів;
постійна ідентифікація, оцінка та контроль ризиків, які мають відношення до безпечності харчових продуктів;
дотримання вимог особистої гігієни та виробничої санітарії;
наявність кваліфікованого персоналу який дбає про безпеку харчового продукту;
постійна модернізація обладнання, застосування сучасної матеріально-технічної бази.
ПП «ВОМОНД» дбає про споживачів і піклується про те, щоб на їхній столах була завжди свіжа та якісна продукція.